Ontdek de cocktails en highballs

Breng je drinkervaring naar een hoger niveau met de exclusieve Gincent-cocktails & highballs

Of je nu de frisse, kruidige tonen van Botanical Green of de warme, citrusachtige diepte van Spicy Orange kiest, Gincent heeft het perfecte recept voor jou. Met eenvoudige stappen en professionele tips mix je als een echte bartender en verras je je gasten met verbluffende smaken en presentatie. Probeer deze recepten en ontdek de kunst van mixologie bij jou thuis!

  • Green Elegance Cocktail

    Verfrissende & kruidige cocktail met Gincent Botanical Green

    Ingrediënten:

    50 ml Gincent Botanical Green

    20 ml vers limoensap

    15 ml vlierbloesemlikeur

    10 ml suikersiroop

    3 verse basilicumblaadjes

    IJsblokjes

    Garnering:

    Basilicumblad

    Limoenschijfje

    Bereiding:

    Kneus de basilicumblaadjes licht in een shaker.

    Voeg Gincent Botanical Green, limoensap, vlierbloesemlikeur en suikersiroop toe.

    Vul de shaker met ijs en shake krachtig.

    Zeef in een gekoeld coupe- of martiniglas.

    Garneer met een basilicumblaadje en een limoenschijfje.

  • Botanical Green Highball

    Frisse & aromatische longdrink met Gincent Botanical Green

    Ingrediënten:

    50 ml Gincent Botanical Green

    150 ml premium tonic water

    2 plakjes komkommer

    IJsblokjes

    Garnering:

    Verse rozemarijntak

    Dun lint van komkommer

    Bereiding:

    Vul een highballglas met ijsblokjes.

    Voeg Gincent Botanical Green toe en vul aan met tonic.

    Roer voorzichtig om te mengen.

    Garneer met een takje rozemarijn en een lint van komkommer.

  • Spiced Sunset Cocktail

    Citrusachtige & verwarmende cocktail met Gincent Spicy Orange

    Ingrediënten:

    50 ml Gincent Spicy Orange

    25 ml bloedsinaasappelsap

    15 ml honingstroop (gelijke delen honing en water)

    2 scheutjes sinaasappelbitters

    IJsblokjes

    Garnering:

    Gedroogd sinaasappelschijfje

    Steranijs

    Bereiding:

    Vul een shaker met Gincent Spicy Orange, bloedsinaasappelsap, honingstroop en bitters.

    Voeg ijs toe en shake krachtig.

    Zeef in een tumblerglas over een groot ijsblok.

    Garneer met een gedroogd sinaasappelschijfje en een steranijs.

  • Spicy Orange Highball

    Levendige & kruidige highball met Gincent Spicy Orange

    Ingrediënten:

    50 ml Gincent Spicy Orange

    150 ml gemberbier

    2 scheutjes Angostura bitters

    IJsblokjes

    Garnering:

    Verse sinaasappelpart

    Kaneelstokje

    Bereiding:

    Vul een highballglas met ijsblokjes.

    Schenk Gincent Spicy Orange in en vul aan met gemberbier.

    Voeg twee scheutjes bitters toe en roer voorzichtig.

    Garneer met een sinaasappelpart en een kaneelstokje.