Ontdek de cocktails en highballs
Breng je drinkervaring naar een hoger niveau met de exclusieve Gincent-cocktails & highballs
Of je nu de frisse, kruidige tonen van Botanical Green of de warme, citrusachtige diepte van Spicy Orange kiest, Gincent heeft het perfecte recept voor jou. Met eenvoudige stappen en professionele tips mix je als een echte bartender en verras je je gasten met verbluffende smaken en presentatie. Probeer deze recepten en ontdek de kunst van mixologie bij jou thuis!
-
Green Elegance Cocktail
Verfrissende & kruidige cocktail met Gincent Botanical Green
Ingrediënten:
50 ml Gincent Botanical Green
20 ml vers limoensap
15 ml vlierbloesemlikeur
10 ml suikersiroop
3 verse basilicumblaadjes
IJsblokjes
Garnering:
Basilicumblad
Limoenschijfje
Bereiding:
Kneus de basilicumblaadjes licht in een shaker.
Voeg Gincent Botanical Green, limoensap, vlierbloesemlikeur en suikersiroop toe.
Vul de shaker met ijs en shake krachtig.
Zeef in een gekoeld coupe- of martiniglas.
Garneer met een basilicumblaadje en een limoenschijfje.
-
Botanical Green Highball
Frisse & aromatische longdrink met Gincent Botanical Green
Ingrediënten:
50 ml Gincent Botanical Green
150 ml premium tonic water
2 plakjes komkommer
IJsblokjes
Garnering:
Verse rozemarijntak
Dun lint van komkommer
Bereiding:
Vul een highballglas met ijsblokjes.
Voeg Gincent Botanical Green toe en vul aan met tonic.
Roer voorzichtig om te mengen.
Garneer met een takje rozemarijn en een lint van komkommer.
-
Spiced Sunset Cocktail
Citrusachtige & verwarmende cocktail met Gincent Spicy Orange
Ingrediënten:
50 ml Gincent Spicy Orange
25 ml bloedsinaasappelsap
15 ml honingstroop (gelijke delen honing en water)
2 scheutjes sinaasappelbitters
IJsblokjes
Garnering:
Gedroogd sinaasappelschijfje
Steranijs
Bereiding:
Vul een shaker met Gincent Spicy Orange, bloedsinaasappelsap, honingstroop en bitters.
Voeg ijs toe en shake krachtig.
Zeef in een tumblerglas over een groot ijsblok.
Garneer met een gedroogd sinaasappelschijfje en een steranijs.
-
Spicy Orange Highball
Levendige & kruidige highball met Gincent Spicy Orange
Ingrediënten:
50 ml Gincent Spicy Orange
150 ml gemberbier
2 scheutjes Angostura bitters
IJsblokjes
Garnering:
Verse sinaasappelpart
Kaneelstokje
Bereiding:
Vul een highballglas met ijsblokjes.
Schenk Gincent Spicy Orange in en vul aan met gemberbier.
Voeg twee scheutjes bitters toe en roer voorzichtig.
Garneer met een sinaasappelpart en een kaneelstokje.